shapeimage_19
Velkommen Fjoffen
Søndag 11. September 2011

Lavvologen fikk i dag et nytt medlem! Betyr dette en ny vår for Lavvologen? - Jeg vet ikke, men det er uansett rørende å se at vi fortsatt er i full blomst, sier Stormester Enernok i en kommentar.

Etter et enstemmig vedtak rundt leirbålet i Finland ble Christian Åkre forespurt om han ikke kunne tenke seg å delta i vår elskede turgjeng. Han trer nå inn, etter litt betenkningstid, som vårt ellevte medlem! Det hele fant sted en grå og regntung søndagskveld i Nordmarka, muligens et dystert tegn for fremtiden? Uansett var stemningen upåklagelig! De latterlige, men høyst nødvendige innvielsestradisjonene ble fulgt til punkt og prikke (bortsett fra en litt glemsk avtroppende Stormester, som hverken hadde med seg de nødvendige relikvier eller hadde forberedt seg i nevneverdig grad). Men det var i det store og hele en meget verdig velkomst!

Med Christian sikrer Lavvologen seg en stor dose muskler, og et strålende humør. Han er kjent for de fleste og overgangen burde sånn sett gå veldig smertefritt. Vi vet at vi får et trofast medlem, en positiv turkamerat, og en lidenskapelig og uselvisk venn. Christian har allerede meldt seg på dugnad denne uka, og viser med det en forrykende innsatsvilje allerede fra dag 1! Mon tro om vi har med en spirende stormester å gjøre?

Et stort og varmt velkommen!

PS. Det går rykter om at Bissamosjen nå gråter hver kveld fordi han omsider må gi fra seg den flotte Aspirantkrasjanen...? Kan Potifar bøte på såret under årets julebord? Vi venter i ulidelig spenning...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *