shapeimage_21
Mordekai blir fardekai
Tirsdag 4. Oktober 2011

Svømmerne til Mordekai har vært ute en vinternatt før! Det er noe hans kjære samboer, Silje, kan bekrefte; for i april blir Mordekai fardekai til en liten babykai. Skal vi kanskje kalle ungen Kai med en gang? Eller Kain? Eller var det han som drepte Abel? Hm. Er det i så fall et tegn? Blir det i det hele tatt en gutt? Det er mye vi ikke vet.

Mye kan ennå skje i svangerskapet, selv om tolvte uke er nådd og sola foreløpig skinner. Redaksjonen i det prestisjetunge nettstedet Lavvologen.no tør ikke å selge for mye av skinnet før babyen er født, eller å spekulere for mye i fremtiden. Den kommer uansett, før eller siden. Ja, sånn er det med fremtiden og babyer.

Mordekai sier han er LYKKELIG i en kommentar. Og at dette IKKE skal tolkes som et tegn på at engasjementet i Den Norske Lavvologen går mot slutten. Tvert imot. Her skal neste generasjon fostres og fores på saftige anekdoter om heltemodige stormestre i solnedgang, og bleikfeite potier som skremmer æljen i krattet med slimpromp i sprekken og rømme i hæsjen!

Akk, livet hvor det er bra på sitt beste... Vi våger å være positive i dag. Vi våger lykken.

Lykke til, kjære Silje og Fredrik! Og storebror Rio :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *