shapeimage_23
Engler daler ned i skjul
Mandag 12. Desember 2011

Logebrødrene på sin side både fjell og daler, og på julebordet er det atter tid for mimring over turene vi har vært på det siste året, bespisning av rennende saftig ribbe (med en blytung dose med riskrem til dessert), taler og limericks, vi skal avholde Lavvologens ordinære årsmøte og det blir selvfølgelig utdeling av priser, medaljer, stas og kastanjetter! Hurra hurra hurra!! Årets desiderte høydepunkt nærmer seg! Stryk din skjorte og vask ditt sinn! Nå ringes Lavvologens juleklokker inn!!

I motsetning til englene (skal vi tro den kjente julesangen rett) har vi ingen daler å skjule, hverken riksdaler i form av gjeld eller dalende aktivitet. Det har i det hele tatt vært et ganske greit år. Et år vel verdt å skåle for! Spesielt velkommen er logens ferskeste medlem, vår alles kjære Fjoffen! Han aner ingenting om hva han går til stakkars... i ettertid kommer han trolig til å måtte dele livet sitt i to: nemlig før og etter julebordet! Hoho!!

Som alltid spekuleres det i krokene om hvem som stikker av med Lavvomerket 2011. Den gyldne og uoppnåelige hedersmedaljen som deles ut til den som har slikket mest stormesterræv i året som har gått. Flere desperate medaljejegere har blitt observert mens de med såre og vablete tunger har slikket stormesterens rygg til krampa har tatt dem... Men ingen vet om det egentlig hjelper... nei, for ingen kjenner stormesterens dyp, eller stormesterens begjær... Kanskje blir det meg? Kanskje blir det deg? Kanskje blir det Tra La Lei (lite trolig at en kineser plutselig skal komme å ta Lavvomerket, men en logebror må være forberedt på alt).

God jul davel, til alle mennesker. Og fred på jorda! Vær så snill.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *