shapeimage_18
Damenes inntog
Tirsdag 31. Mai 2011

Sommeren står på døra og banker på, og Lavvologens årlige sommerfest nærmer seg. Det er et av de sikreste sommertegnene at jentene kaster klærne som brasilianske chiquitas og slikker sol med hud og hår... i år skal damene derfor få lov til å være med på morroa, for første gang i historien! Lavvologens førstedamer og trofaste puppetroll, hjemmeværende skogsmus og annet spetakkel er hjertelig velkomment!

- Som en naturlig følge er det forventet rekordhøy livsglede-faktor på tilstelningen, sier Stormesteren i en kommentar før han pusser videre på medaljene sine.

Hvor og når kalaset går av stabelen er selvsagt strengt hemmelig for alle uinnvidde, men vi kan røpe at kongen og regjeringen er sterkt involvert. Mulig vi velter litt statsbudsjetter og avsetter litt svenskekonger - man vet aldri når Lavvologen er samlet... det kommer i alle fall til å bli løst en lang rekke verdensproblemer over glassene.

Politiske renkespill og bitre stormesterstrider til tross; ruset på sommervarme nyter vi damenes inntog i fulle drag og gleder oss som alltid til å feire vår elskede forening!

O sommer! Kom med varme mot kinn! og hjerter som svever i sommervind! Wheeeee!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *