shapeimage_14
Bissen god som gull
Torsdag 9. Desember 2010

Vår alles kjære Bissamosj, Lavvologens lidenskapelige regnskapsfører, analytiker og prognosesjef! Han parkerte samtlige av brødrene og stakk av med gullet over alle gull... Lavvomerket 2010, Den Norske Lavvologes fortjenestemedalje for året som har gått. Stormesteren tørket en tåre og omfavnet nykomlingen som om det var en fordums helt som kom hjem fra krigen! Men selv keiseren av Lavvologen kan ikke kle vårt elskede regnskapsvidunder i en passende drakt av komplimenter og fyndord; det må så absolutt en medalje til! En trøst for at han snart må gi slipp på minneskrasjanen?

En verdig vinner?  «Så absolutt!», sier Shilling i en kommentar til Lavvologen.no’s utsending. «Jeg har lenge sett potensialet i Bissen... han er et rivjern, og en sann klippe på økonomisiden! Måtte hans fremtidige døtre være verdt mange kameler!»

Og mens julenatten svinner hen i ribbefred og myrra sitter Lavvologens Bissamosj og vet at han var den gjeveste blant menn i det salige år 2010! Og det er slettes ingen dårlig bedrift!

Vi gratulerer og salutterer!

Se flere bilder fra festen her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *